Quickmax wimperserum is bestemd voor het verlengen, verbeteren van de dichtheid en de algemene conditieverbetering van wimpers. Zowel vrouwen als mannen kunnen profiteren van het product, maar er zijn enkele uitzonderingen van mensen waarbij het niet wordt aangeraden om het product te gebruiken. Zo worden bijvoorbeeld zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, minderjarigen en mensen met ernstige gezondheidsproblemen afgeraden deze serum te gebruiken.

De eerste effecten van een Quickmax behandeling zijn ongeveer zes weken van systematisch gebruik merkbaar. De uiteindelijke resultaten van een Quickmax behandeling zijn na ongeveer vier maanden van regelmatig gebruik van Quickmax zichtbaar. Sommige positieve resultaten zijn: sterkere, lichtelijk gekrulde, herstelde, en minder kwetsbare en uitvallende wimpers. (Een verslechterde toestand van de wimpers kan komen door bijvoorbeeld uitgevoerde cosmetische behandelingen in een schoonheidssalon of een te sterke make-up remover). Als het gaat over wimperverlenging, zal dit resultaat niet snel verkregen worden, en tot overmaat van ramp, ook moeilijk op te merken zijn. Quickmax wimperserum moet iedere avond worden toegepast, totdat hij of zij het gewenste resultaat heeft verkregen. Als de resultaten bevredigend zijn, kan het wimperserum minder frequent worden aangebracht (twee- of driemaal per week is voldoende). Het product moet over de bijgeleverde borstel worden verdeeld. De wimperserum moet dus de wimperbasis dekken van de bovenste en onderste oogleden.

De grootste voordelen van Quickmax zijn, bijvoorbeeld, dat het snel wordt geabsorbeerd, geen vlekken achterlaat op de oogleden en niet in het oog terecht komt. Als het product toch in het oog komt moet het onmiddellijk worden uitgespoeld met warm water. Als er een irritatie ontstaan wordt er aangeraden om de behandeling te stoppen. Wanneer de irritatie pijnlijker of groter wordt, moet men een arts (een dermatoloog of opticien) bezoeken.

De wimperserum kan worden herkend aan de felle gele fles met 5 ml Quickmax. Deze hoeveelheid is voldoende voor een behandeling van zes maanden. Verder wordt het flesje met het serum in een kortonnen doos opgeslagen die op een comfortabele en praktische wijze kan worden geopend.

Pluspunten QUICKMAX:

• verpakking
• versterkt en verzorgt de wimpers
• makkelijk aanbrengen
• efficiënt
Minpuntjes QUICKMAX:
• kan irritaties veroorzaken
• onvoldoende wimperverlenging
• prijzig