Rapidlash wimperserum is bestemd voor de verzorging van korte, dikke en zwakke wimpers. Het wordt verkocht in een zilveren, slanke fles die ook wel als mascara kan worden aangezien. De inhoud van de fles is 3 ml, wat gelijk staat aan een behandeling van zes maanden. De zilveren fles is verpakt in een paarse doos met een soort van handvat of hanger.

Als het gaat over het aanbrengen van Rapidlash, moet het iedere avond worden aangebracht totdat het gewenste resultaat is bereikt. Daarna moet het product slechts een paar keer per week worden gebruikt. Om Rapidlash wimperserum toe te passen moet de bijgeleverde borstel met het puntige uiteinde worden gebruikt. Met de hulp hiervan moet er een lijn worden getrokken op de bovenste en onderste wimperbasis. Daarnaast wordt het product snel opgenomen en komt het niet in de huid. Het is daarnaast enorm belangrijk om het serum zorgvuldig aan te brengen, zodat de borstel niet in het oog komt. Als dit toch gebeurt kan Rapidlash voor irritaties zorgen zoals steken, jeuk, roodheid en tranenvloed.

De eerste resultaten van de behandeling zijn zichtbaar na zes weken dagelijks gebruik van Rapidlash. Voor de ultieme resultaten moet men wachten tot het einde van de behandeling. Over het algemeen worden de wimpers door Rapidlash langer, dikker en mooier. Daarnaast worden de wimpers langer en krullen ze zo dat ze bijna de oogleden raken. Helaas is het soms lastig om de wimpers te beheren en zelfs een mascaraborstel kan hier niet mee helpen. De wimpers met mascara hebben zelfs de neiging om in verschillende richtingen te gaan krullen waardoor ze gewoonweg onhandelbaar worden.

Wat ook vermeld moet worden is dat de resultaten van een Rapidlash behandeling niet lang duren. Deze verdwijnen drie maanden nadat het voor de laatste keer is aangebracht. Daarnaast zal het opnieuw uitvoeren van de behandeling niet opnieuw zorgen voor geweldige effecten. Het ziet er naar uit dat wimpers meer bestand worden tegen de werking van Rapidlash wimperserum. Dit betekent dat je het product alleen opnieuw kan gebruiken om de wimpers te hydrateren en verzorgen.

Pluspunten RAPIDLASH:

• verlengt, krult en verbetert de volheid van wimpers
• makkelijk aanbrengen
• mooie verpakking
• hydrateert en verzorgt wimpers

Minpuntjes:
• kan irritaties veroorzaken
• effecten verdwijnen snel
• wimpers worden bestand tegen de stoffen van Rapidlash