Revitalash wimperserum is bestemd voor alle vrouwen die dromen van langere, dikkere en gezondere wimpers. Een zilveren fles bevat 2 ml (dat gelijk staat aan een behandeling van ongeveer vier maanden) of 3,5 ml (de hoeveelheid moet genoeg zijn voor een behandeling voor meer dan zes maanden) van het serum. Deze wimperserum komt met een dunne borstel, die de verdeling van het product op de oogleden moet vergemakkelijken.

Het doel van de wimperserum is verlenging, verdikking, versterking en herstel van wimpers die zijn beschadigd als gevolg van het opzetten van neppe wimpers, henna, een sterke make-up remover, of permanente of semipermanente mascarabehandelingen. Na ongeveer drie maanden Revitalash gebruik moeten de wimpers er hersteld, gehydrateerd, aantrekkelijker en over het algemeen ook gezonder uit zien. Wimperverlenging en verbetering van de dichtheid is merkbaar na ongeveer twee of drie maanden. Om het verkregen resultaat na de Revitalash behandeling te behouden wordt het aangeraden om het wimperserum meerdere keren per week toe te passen.

Het is belangrijk om het product toe te passen op een schone en droge huid rond de oogleden. Als make-up niet zorgvuldig is verwijderd, zal het product een barrière volgen die zich afsluit, waardoor de wimpers niet alle voedende stoffen krijgen. Als het oppervlakte zorgvuldig is voorbereid voor het serum, dan moet het met behulp van een applicator (een borstel) op de bovenste en onderste wimperbasis worden aangebracht. Een ding wat onthouden moet worden is dat het product niet in het oog moet komen. Anders kunnen er intense irritaties worden ervaren.

Iedereen kan eigenlijk Revitalash gebruiken, behalve de mensen die een gevoelige huid rond de ogen hebben, last hebben van dermatologische of oogziekten, of allergisch zijn voor een van de stoffen waaruit de Revitalash samenstelling bestaat. Deze mensen moeten eerst een arts raadplegen voordat ze met de Revitalash behandeling beginnen. Het is belangrijk om op te merken dat de eerste paar toepassingen kunnen zorgen voor een tintelend gevoel of een roodheid bij de ogen. Gelukkig verdwijnen deze ongemakken snel.

Pluspunten:
• efficiëntie
• moeiteloze wijze van aanbrengen
• versterkt en verzorgd
• biedt hydratatie
• herstel van beschadigde wimpers
Minpuntjes:
• kan irriteren
• lang wachten voor weinig verlening
• is niet voor iedereen geschikt
• hoge prijs