Een eenvoudig antwoord – voor iedereen. Ja, het wimperserum kan worden gebruikt door vrouwen en mannen. Ongetwijfeld zal het merendeel van de gebruikers vrouwen zijn omdat die helemaal gek zijn op het verzorgen van hun wimpers. Waarom zijn wimperserums zo populair? Er zijn vele redenen.

Ten eerste – snelle effecten

Wimperserums zijn een geweldige oplossing voor mensen die ongeduldig zijn en snel lange wimpers willen hebben. Uiteraard zullen volle, aantrekkelijke wimpers de tijd nodig hebben om te groeien, maar 5 weken voordat je de eerste resultaten ziet is niet zo lang. Het merendeel van de wimperserums geven veel effecten binnen de eerste maand van systematisch gebruik.

Ten tweede – veiligheid

Talrijke testen hebben bewezen dat het wimperserum veilig is voor de ogen en de huid rondom de ogen. Het merendeel van de producten heeft geen bijwerkingen waaronder een allergische reactie of roodheid. Echter, als je huid is super gevoelig is, je in verwachting bent, vrouwen die borstvoeding geven, als je te jong bent of als je chemotherapie ondergaat moet je het gebruik van wimperserums vermijden.

Ten derde – ingrediënten

Wimperserums zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, vitamine E en vele anderen. Het is bewezen dat wimperserums die veel minerale en plantaardige componenten bevatten efficiënter zijn dan de synthetische wimperproducten.

Ten vierde – toepassingsmethode

Wimperserums kunnen worden geleverd met twee verschillende soorten applicators; beide zijn gebruiksvriendelijk. Het eerste type applicator heeft een kleine, puntige borstel die het product direct over de wimperlijn verdeelt. Het andere type is een mascara-achtige borstel die de wimpers een laagje geven van het voedende wimperserum. Wimperserums hebben een vloeibare of gelachtig formule die gemakkelijk kan worden toegepast.

Tenslotte – de verpakking

Het lijkt misschien verrassend maar vrouwen besteden veel aandacht aan de manier waarop het wimperserum is verpakt. Hoe stijlvoller en eleganter, hoe beter. We willen onszelf omringen met mooie objecten en het wimperserum is één van hen.

Kortom, wimperserums zijn voor iedereen die graag de conditie van de wimpers verbeteren. Het is een essentieel beauty product voor elke schoonheidsspecialiste die begrijpt dat lange wimpers de hele look kan veranderen.