Eén van de best beoordeelde wimperserums. De effectiviteit is wat het een wereldwijd gewaardeerd product maakt bij duizenden vrouwen. Lashcode helpt ons: prachtige wimpers zijn binnen handbereik, het enige wat we moeten doen is goed voor de wimpers zorgen. Het Wimperserum van Lashcode brengt de wimpers essentiële voedingsstoffen waardoor de dagelijkse wimperverzorging leuk en effectief wordt: de wimpers worden sterker, langer en dikker.

3-4 WEKEN GEBRUIK VAN HET WIMPERSERUM VAN LASHCODE MAAKT DE WIMPERS VOLLER EN DE WIMPERS BEPALEN JOUW LOOK.

Zelfs het design van Lashcode trekt de aandacht. Het is een cosmetica die er goed uitziet. De ingrediënten zijn ook indrukwekkend: het INCI van het Wimperserum van Lashcode bevat hydraterende stoffen met de beste kwaliteit en wimperversterkende plantenextracten die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de wimpergroei. Het is belangrijk dat deze formule geen aroma’s, kleurstoffen, parabenen en siliconen bevat. Het wimperserum van Lashcode bestaat alleen uit essentiële voedingsstoffen. Je ziet aan de korte lijst met ingrediënten dat dit product niet overbelastend is en makkelijk wordt geabsorbeerd door de huid.

Het Wimperserum van Lashcode heeft meer inhoud dan vergelijkbare producten. De tube gaat daarom ook langer mee. Je kunt het tot wel zes maanden gebruiken. Als je de gewilde effecten eenmaal bereikt hebt hoef je het serum minder vaak te gebruiken. Als je begint met Lashcode moet je het elke dag op droge en schone oogleden gebruiken. Het aanbrengen wordt makkelijk gemaakt door de fijne applicator. De borstel maakt het makkelijk voor ons om een dunne lijn met serum langs de wortels van de wimpers te trekken.

www.lashcode.nl

Pluspunten Lashcode

  • Een goede samenstelling van ingrediënten, inclusief natuurlijke stoffen.
  • Heel effectief in het leveren van voedingsstoffen, hydratatie en regeneratie.
  • Lichte consistentie met een handige applicator.
  • Eerlijke prijs als je naar de kwaliteit en de effecten kijkt.
  • Grotere verpakking zodat je er langer plezier van hebt.

Minpuntjes Lashcode

  • Alleen online verkrijgbaar.