NANOLASH WIMPERSERUM

Het eerste wimperserum dat erkenning verdient is Nanolash. Het is erg populair wimperproduct in de VS en sinds kort kan het ook worden gekocht in Europa. Nanolash kan door iedereen die graag de conditie van de wimpers te verbeteren gebruikt worden zonder last te hebben van enige bijwerkingen.

Nanolash hoeft slechts eenmaal per dag te worden gebruikt op een schone en droge huid. Om de beste resultaten te krijgen moet Nanolash op de bovenste wimperlijn aangebracht worden voordat je naar bed gaat. Probeer het wimperserum aan te brengen waar de wimpers aan de huid vastzitten, zodat de actieve middelen gemakkelijk kunnen doordringen tot in de winmperwortels. De applicator is vrij klein en puntig en de formule is vloeibaar, wat de behandeling aangenaam en snel maakt. Als de huid is voorbereid wordt Nanolash binnen twee minuten opgenomen zonder een vettig of kleverig laagje achter te laten op het ooglid. De behandeling duurt 5 weken, maar de eerste resultaten kunnen worden waargenomen binnen 14 dagen na systematisch gebruik. Zodra de behandeling is voltooid, is het goed om Nanolash twee keer per week te blijven gebruiken om de resultaten te handhaven, zodat de wimpers lang en sterk blijven groeien.

Nanolash – de beste keuze

Nanolash verbetert drastisch de wimpergroei en het verlengt de levensfase van de wimpers. Wimpers worden sterker, gezonder en glanzender na de eerste maand van het gebruik. Gemiddeld wordt de wimperlengte verhoogd met 58% en kunnen we 30% meer nieuwe wimpers zien groeien in de eerste maand van de behandeling.
Nanolash is veilig en heeft geen negatieve effecten in tegenstelling tot vele andere wimperserums. Het product is rijk aan hydraterende extracten van de oranjebloesem mango en heermoes.
Het wimperserum wordt geleverd in een klassieke, matte verpakking in een zwarte kleur. De glanzende, zilveren letters op de verpakking maken dat het product er stijlvol uitziet.

www.nanolash.nl

Pluspunten Nanolash:

• verlengt en versterkt de wimpers
• bevordert nieuwe wimpergroei
• werkt verbazingwekkend snel
• geen bijwerkingen
• gemakkelijk en moeiteloos aan te brengen
• wordt geleverd met een handige en nauwkeurige applicator
• is om hygiënische redenen verpakt in een verzegelde, kartonnen doos

Minpuntjes Nanolash

• moet 5 weken lang regelmatig worden gebruikt