Het volgende wimperserum dat geweldig werkt als het gaat om het versterken van wimpers is het L’Oreal wimperserum. Het heeft geen typische wimperserum applicator maar is voorzien van een spatel. De producent geeft geen precieze aanwijzingen met betrekking tot de toepassingsmethode en veel klanten weten niet wat ze precies moeten doen de allereerste keer. Het merendeel van de gebruikers probeert om met de gebogen spatel over de wimpers heen te wiebelen vanaf de wimperwortels omhoog.

Deze techniek is niet eenvoudig en de wimpers worden niet volledig bekleed met het product. Met betrekking tot de doeltreffendheid ervan, heeft het grote gevolgen als het gaat om de lengte en de voeding van de wimpers. Het L’Oreal wimperserum kan de wimpers niet voller of donkerder maken, maar verbetert de conditie waardoor er minder wimpers uitvallen bij het verwijderen van de make-up. De L’Oreal wimperserum formule komt in de vorm van een gel en hecht zich goed aan de applicator.

Hoewel dit wimperserum goed werkt voor de wimpers is het tot nu toe niet duidelijk hoe je dit product moet gebruiken. Mogelijk is er een betere manier van toepassing voor het wimperserum waardoor de kracht zou kunnen toenemen. Het L’Oreal wimperserum kan worden gekocht in elke drogisterij met een L’Oreal counter. Door de toepassingstechniek op de wimper met de mascara-achtige borstel kan het L’Oreal wimperserum de wimpers laten klonteren en is het uiterst moeilijk om de reguliere oogmake-up goed aan te zetten. Daarom wordt het L’Oreal wimperserum vaak gebruikt voor het slapen gaan.

Pluspunten L’Oreal wimperserum:

• voedt de wimpers
• maakt ze sterker en minder gevoelig voor breuk
• is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar

Minpunten L’Oreal wimperserum:
• laat de wimpers klonteren
• maakt wimpers niet langer
• heeft geen invloed op de dikte van de wimpers
• veroorzaakt problemen bij het aanbrengen