Geweldige voeding en extra verzorging van wimpers zijn de representatieve kenmerken van Realash wimperserum. Ingrediënten als glycerine, officinalis bloemextract, arvense bladeren en vele andere hoogwaardige stoffen zijn verantwoordelijk voor de voeding van de wimpers.
Daarnaast kan de samenstelling van Realash de wimpers verlengen. Hoewel de verlenging niet heel bijzonder is, door de wimperserum, zullen de wimpers meer gehydrateerd en vol van leven zijn.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Bovendien verdient de consistentie van het product een applausje omdat het niet te dicht is. Toch kunnen beginnende gebruikers problemen ervaren die te maken hebben met het serum die van de applicator af druipt. Met dit in het achterhoofd, moet men een eenvoudige, ruwe beweging uitvoeren om Realash wimperserum feilloos toe te passen op de bovenste oogleden. De meeste consumenten zijn ook helemaal weg van de verpakking. Een simpele witte met blauwe kartonnen doos met een fles die trots op de planken staat bij de apotheek naast andere geneesmiddelen.

Ondanks dat het Realash ontwerp kan worden geassocieerd met een soort van genezing drankje, kan het product irritatie veroorzaken tijdens het begin van de behandeling. In werkelijkheid is de mogelijkheid van ongemak uiterlijk vrij mogelijk. Bovendien worden de effecten die verondersteld zijn door de producer niet altijd 100% bereikt. Het kan te maken hebben met persoonlijke aanleg en de reactie van het lichaam op de samenstelling van Realash.

Pluspunten REALASH:

• Redelijke wimperverlenging
• Voedt en verzorgt wimpers
• Consistentie
• Verpakking
Minpuntjes REALASH:
• Hoge kans op irritatie
• Moeilijk aanbrengen
• Zorgt niet voor 100% effecten